Haartrends

De nieuwe haarmodelijn voor de zomer zijn expressief, stralen kracht uit en vallen op door volume en textuur.

Power en pit.

Voor een open, zomerse look draag je het haar losjes uit je gezicht. Maar wat glader of gedekter kan net zo makkelijk. En door de slimme kleuringen heb je bij iedere styling een ander effect.

Langere bovenlengtes

De rode draad in de nieuwe haarmodelijn zijn de langere lengtes van de bovenste lagen van het haar. Dat is te danken aan een speciale kniptechniek waarbij bovenop het hoofd een langere lengte wordt gecreŽerd. En... de lok zet door! Hij kan energiek omhoog als een stoere kuif, maar ook mooi glad voor een sensuele look.

Ook bij de mannen zijn de bovenlengtes langer, terwijl de zij- en achterkanten gedekt worden opgeknipt met behulp van klassieke technieken. Deze look is overigens ook perfect voor korte dameskapsels.

Kleureffect

Dit voorjaar lopen de kleurnuances van zalmblond en zandtinten naar helblond, maar ook zie je gloedvolle kopertinten. De kleuren zijn over het algemeen niet uitgesproken koel of warm. Die keuze hangt vooral af van de ondertoon van je huidskleur. Uiteraard kan de kapper je daarbij prima adviseren.


Contact

Badhuisplein 4
7772 XC Hardenberg

Telefoon 0523 - 26 74 41